CHERRY BLOSSOM s kozím mlékem

179,00 

designové, ručně vyráběné mýdlo s KOZÍM MLÉKEM pro každodenní péči o tělo a ruce.

Katalogové číslo: D3 Kategorie:
Vůně: Intenzivně ženská květinová vůně s okouzlující vůnÍ rozkvetlé třešně, tóny jasmínu, růže, konvalinky a frézie.
 

O produktu:  Kozí mléko je známé svými blahodárnými účinky již po staletí. Obsahuje množství vitamínů, minerálů a hydratačních složek, které dodávají pokožce zářivý vzhled a jemnost. Kozí mléko obsahuje hodnotné proteiny a tuky, které pokožku vyživují a zlepšují její elasticitu.
Díky svému složení kozí mléko zklidňuje podrážděnou pokožku a přispívá k její regeneraci. Je ideální pro lidi s citlivou nebo problematickou pletí.
Vitamíny a minerály obsažené v kozím mléku podporují obnovu buněk a pomáhají redukovat známky stárnutí pokožky.
Kozí mléko má skvělou schopnost zadržovat vlhkost v pokožce. To znamená, že vaše pleť bude lépe hydratovaná a odolnější vůči vysušování.

Dále mýdlo obsahuje vysoké zastoupení bambuckého másla, které pomáhá udržovat pleť hydratovanou, pružnou, jemnou a co je hlavní, tak i zdravou. S bohatou a pravidelnou výživou a hydratací jde ruku v ruce také regenerace.
Mýdlo je barveno pouze přírodními barvivy.
 
Složení: slunečnicový olej, bambucké máslo, voda, kokosový olej, ricinový olej, parfém, kozí mléko, oxid zinku, minerální barvivo MICA.

INCI: Sodium Sunflowerate, Sodium Shea Butterate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Parfum, Goat milk, Zinc Oxide, Linalool*, Mica, Alpha-Isomethyl Ionone*, CI 77891, Limonene*, Citronellol*, Coumarin*, CI 77491, Tin Oxide (*vonné složky parfému, možné alergeny)

Pečujte o mýdlo s láskou… aneb, jak se starat o mýdlo, aby Vám dlouho vydrželo.

Správná mýdlenka je základ! Čím vzdušnější, tím lepší. Po namydlení z mýdla opláchněte pěnu a dopřejte mu čas dostatečně vyschnout. Mýdlo bude nejvíce spokojené na obyčejném dřevěném roštu. Nepoužívané mýdlo skladujte v suchu a temnu.

Další informace

Hmotnost 0,100 kg

Mohlo by se Vám také líbit…